Здраве и безопасност

Спазвайки дистанция, без да сте далеч
Като част от нашата политика, ние гарантираме, че разстояние от 1,5 до 2 метра се спазва както от гостите, така и от служителите, включително в нашия ресторант. Независимо от това, ние оставаме внимателни и готови да създадем прекрасни моменти за всеки един от вас.

Пристигане в стил
Хотелите Радина и Мираж ви предлагат възможност да подобрите индивидуалното си преживяване при пристигане. Освежаващите кърпи, средства за дезинфекция на ръцете и маски за лице са стандартно.

Топло посрещане
Когато пристигате в хотел Радина,на входа ще намерите лесно достъпна санитарна станция. Нашите рецепционисти с нетърпение очакват да ви посрещнат и да ви направят чрез коригирана процедура за регистрация.

Не влизайте в моята стая
При настаняване ще ви бъде предложена възможността да изберете новата опция „Не влизайте в моята стая“, което означава, че докато всички услуги остават достъпни, нашите служители няма да влязат в стаята ви по време на престоя ви, докато не изразите желание стаята ви да бъде обслужена.

Стаи и удобства
Почистването на нашите безупречни помещения и санирането на нашите легла отговарят на най-високите възможни хигиенни стандарти. За да засилите увереността си по време на престоя си, изборът на удобства в стаите вече включва маски за лице и дезинфекциращи ръце.

Ресторант
За да се гарантира безгрижно отдаване на внимателно изработените ястия и напитки в нашия ресторант, препоръчителното разстояние между всички гостуващи гости се спазва стриктно. Нашите служители и кулинарните екипи гарантират, че винаги се спазват най-високите хигиенни стандарти.