Местоположение

ЗА РАВДА

Равда – курортно градче на брега на Черно море, разположено близо до античния град Несебър. Тук се откриват широки възможности за разнообразно прекарване на лятна ваканция, качествена почивка, релаксация и получаване на различни впечатления. Мекият климат, ласкавото море, просторната плажна ивица, оборудвана с чадъри и шезлонги, са идеални за семейна ваканция и почивка с деца. Лакомства на българската и международната кухня са достъпни в традиционни «механи», таверни, ресторанти, барове, пицерии и заведения за бързо хранене. Също така вие можете да се насладите с качествена морска кухня.

В РАВДА

В Равда могат да се купят пресни зеленчуци и плодове направо от местните производители. Ще ви изненадат цените, които са доста по-ниски от тези на курорти Слънчев бряг и Несебър. За феновете на екстремални усещания се провеждат курсове по сърфинг, гмуркане с акваланг, гребане, водни ски. Един от най-големите аквапаркове в България – “Paradise” любезно приемa гости в Равда. Луна-парк ще подари много емоции на малки и големи. Нощеният живот е обогатен с дискотеки. Клубова атмосфера също така ви очаква в Несебър (5 км) и Слънчев бряг (6 км), до които може да се стигне с автобусен транспорт, маршрутни бусове и таксита.

ОКОЛО РАВДА

Около Равда ще намерите много исторически забележителности. Античният град Несебър (3-4 хиляда пр.Н.Е) е разположен на скалист полуостров, съхранил руините на крепостна стена, църкви. Градът е в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО. Можете също да посетите Варна, Бургас, Созопол, Велико Търново и други културни наследства на България. До Равда може да се стигне от международното летище на град Бургас (15км) или с автобус от Несебър, Варна или Бургас. Също така трансфер може да бъде осигурен от хотел Радина при предварителна заявка.