Цени Сезон 2024

14 Юни – 7 Септември

Цената включва нощувка,закуска,обяд и вечеря на блок маса,Wi-Fi достъп,ползване на басейн,чадъри и шезлонги към него,тур. такса, тур. застраховка и ДДС.
Еденично настаняване в двойна стая – цената + 30лв.
Под 20 гости,храната се сервира на сет меню.
Деца до 2.99 год.без легло,се настаняват безплатно.Хотелът предлага безплатно,при запитване, детска кошарка. Минимален престой две нощувки.
Доплащане за ранно настаняване след 10ч. в деня на пристигане – 30лв. за стая и 40лв. за студио.Ранното настаняване е възможно само в случай на свободни стаи и след потвърждение от страна на хотела.

Промени, откази и анулации:

  1. Гостите имат право, без да дължат обезщетение или неустойка да се откажат от хотелско настаняване в срок oт 10 календарни дни преди началната дата на настаняването в периода от 1 Юли до 25 Август и 7 календарни дни в периодите от 14 Юни до 30 Юни и от 26 Август до 7 Септември
  2. Всички промени и откази от настаняването, следва да се заявяват в писмена форма на E-mail: info@hotelradina.net.
  3. Общи неустойки, които се дължат при откази от хотелско настаняване за сметка на гостите са както следва:
    – по-малко от 10 (десет) дни преди датата на настаняването в периода от 1 Юли до 25 Август  и  от 7 (седем)  дни преди датата на настаняването в периода от 14 Юни до 30 Юни и от 26 Август до 7 Септември  –  в размер на депозита.
  4. Промени по резервации се правят до 7 дни преди датата на настаняване, и само при възможност от страна на хотела.
  5. Семеен хотел „Радина” си запазва правото да анулира резервации, в случай че не е възможно да бъде осъществен контакт с клиента на посочения от него телефон.